Tuntuu, että vuodatus ja sonera kenkkuilevat vuorotellen, tai sitten kun molemmat toimivat niin en jaksa päivittää.

Pari viikkoa sitten käväistiin Ylihärmässä näyttelyssä mummolareissun yhteydessä. Näyttelypaikka oli kaamea, mutta tulos ihan mukava, Safi oli PU1 ja lopulta VSP :)

Kisoja ei ole ollut kuin yksi VAU-cup osakilpailu johon osallistuin Grecon kanssa. Poispäinkäännös kepeiltä putkeen ei jostain syystä onnistunut (veikkaan että rynnin päälle) joten uusin kepit. A oli superhieno ja nopea, puomi pelkästään nopea... Eli juoksi alas asti mutta tuli vähän läpi. Sinänsä toki kiva nähdä että alustatreenit ovat tehonneet siinämielessä että G painoi suoraan alas, mutta en tiedä miksi tuli läpi. Puomikin uusittiin siis.

Attiksen kanssa oltiin sunnuntaina Misa Riialin treeneissä, jotka menivät meidän osalta ihan mönkään. Itse hermostuin kun Attis otti nuuskimisvaiheen alussa taas päälle ja aloin hosua. Seuraavalla kerralla me ei päästäkkään, kun ollaan Kotkassa kisoissa, harmi.

Safin jalka on taas ollut vähän huonompi :(
En tiedä johtuuko kylmistä säistä vaiko mistä, mutta nyt ollaan taas otettu vähän rauhallisemmin. Ontumista ei kuitenkaan ole nyt ollut (täytynee koputtaa puuta), onneksi. Naksu on kaivettu laatikon uumenista ja kapulan parissa on treenattu.

Myös Grecon ja Attiksen kanssa on noutoa treenattu, kun oma kapulakammo on vähän hälvennyt. Attis rrrakastaa noutokapulaa ja noutoa, ja sen kanssa on helppo harjoitella luovutuksia koska kapula ei suusta tipu ja sitä ei purra. Grecon kanssa on vähemmän ruusuisempaa, mutta vähitellen on saatu vähän rauhallisempaa kapulanpitoa.

Gibsoninkin kuulumisia voisi varmaan kirjoitella...
Gib tuntuu villiintyvän päivä päivältä, ja on sitä mieltä että esim. 6 tunnin yöunet ovat ihan riittävät ja vähän turhan pitkätkin. Päivisin sisäsiisteys on  ihan hyvällä mallilla, mutta öisin ei vielä. Kovin kiva juttu on toki se, että aina jos kakat tulee sisälle, niin Gibson mielellään kuljettelee pökäleitään,  maistelee niitä tai mieluiten vain pilkkoo ne pieniksi palasiksi ympäriinsä. Ruoka maistuu edelleen paremmin kuin hyvin, ruokaan viittaavat äänet saavat mellakan pystyyn. Auto on myös tosi kiva juttu, mikä on hienoa. Lenkillä ollaan muutamana päivänä käyty Ainon ja Kerttu-corgin kanssa, Kipa ja Kepa ovat kyllä mainio parivaljakko. Riiviö on ilmoitettu jo pariin ekaan näyttelyynkin.