Jälleen kerran blogi vähän unholassa, joten kertausta viimeaikojen menoista:

Piirinmestaruusviikonlopusta seuraava viikonloppu oli eka pitkään aikaan ilman kisoja tai näyttelyä. Ilman koiria sitä ei toki kuitenkaan vietetty, vaan sunnuntaina käytiin Ainon ja Kertun kanssa pitkä lenkki Sipuran metsissä. Gibsonille kävely oli tähänastisista pisin, mutta hienosti jaksoi juoksennella loppuun asti. Muut tyytyivät virkistymään vähän hillitymmin mutta Attis innostui ihan kokonaan uimaan syvemmissä ojissa.
plenkki1.jpg

Viiko(i)lla ollaan treenattu nyt vähän keveämmin, pari kertaa olen käynyt hallilla ottamassa keinua Safin ja naksuttimen kanssa, kivasti on mennyt. Toivottavasti ei oteta enää takapakkia keinun kanssa, naksutin on kyllä ollut ihan huippuapu. Gibson on tehnyt pihalla vähän puunkiertoja ja putkea, hassua tehdä sen kanssa kun se on niiin pieni ja tuntuu kiepsahtavan miten vain. Pallo on mukava palkka, mutta meillä on vielä paljon työtä lelun luovuttamisessa...
Attis on ollut ihan lomalla, sillä oli ilmeisesti vähän vatsaongelmia kun se oli pari päivää tavallista vaisumpi, nyt kuitenkin  A on onneksi aivan ennallaan.
Kerkon ja Safin kanssa on agilityn lisäksi otettu vähän tokoa, luoksetulon pysäytyksiä olen treenannut molempien kanssa ja Grecon kanssa ollaan vähän tahkottu jälleen noudon luovutusta.

Sunnuntaina oltiin Katin ja Geenan kanssa Tallinnassa näyttelyssä. Reissu sujui mukavasti mutta menestystä ei tullut, Safi oli ERI1 PU2 ja Geena ERI2 PN3. Kiitokset Katille ja Geenalle matkaseurasta :)

Tiistaina olin Safin ja Sigen kanssa VAU-cupissa, Safi meni ihan maksiluokassa tällä kertaa ja hienosti meni. Olen tosi tyytyväinen Safin rataan, ja yllättäen vain yksi rima tuli alas, vaikka mun on tosi vaikea muistaa että Safin kanssa täytyy vähän varoa niitä. Kepeiltä tuli kielto, kun ohjaus jäi vajaaksi ja Safi hakikin puomia keppien sijasta. Olimme toisia nopeimmalla ajalla :)
Sigen kanssa ei niin hyvin mennytkään, en tiedä oliko Sigge kypsynyt odottelusta vai mistä, mutta rata meni ihan läskiksi. En toki kiellä ettenkö itsekin olisi ollut vähän huolimaton. No, kontaktit oli edelleen hyvät...

Tänään Kirkkonummelle kisoihin Grecon kanssa, vikat kisat ennen sm-viikonloppua.
Ja ensi viikollahan ne sm-kisat jo ovatkin! Vaikkei VAUlta nyt joukkuetta SM-kisoihin saatukaan, niin turistina ei tarvitse meidänkään lauantaina olla vaan edustamme belgiyhdistystä. Joukkueessa on Kerkko  ja kolme mustaa neitoa :)