Vähän uudistusta, pohja muokattu täältä napatun pohjan avulla.

Eilen tosiaan oli viimeiset harkat ennen Attiksen kisadebyyttiä. Hyvinhän ne meni :)
Puomista on tullut Attiksen ehdoton lemppari, sinne se livahtaa aina mikäli silmä välttää tai ohjaus on myöhässä.
Avokulman kepit sujuivat ihan hienosti, mutta itse pujottelussa mun tarvisi todellakin luottaa Attikseen enempi, aika kamalan näköistä on vielä koko touhu.
Kontakteilla olen aika paljon vähentänyt nyt palkkausta, ja yrittänyt treenata enempi sivusuunnassa irtautumista kun koira on kontaktilla.

No kontakteja ei tarvitse sunnuntaina miettiä, Attiksen ilmoitin vain hyppärille.
Kaikkea muuta tässä sitten jännitänkin, pelkään tietenkin taas että Attis lähtee radalta morjenstamaan muita tai vaikka haistelemaan. No täytyy vaan yrittää ajatella positiivisesti; 2 viimeistä kisatilannetta on menneet ihan hienosti, ilman karkailuja.
Lisäksi Attis on treeneissä ollut joka kerta entistä innokkaampi vielä, radalle mentäessä käy pieni liero ja aikamoisen kuumana ja aina välillä joutuukin sitä irrottelemaan milloin hihasta ja milloin mistäkin.

Grecon kanssa maanantaina treenit menivät tosi kivasti, kontakteilla vapautin heti kun oli alhaalla, ja en palkannut nyt ollenkaan kontakteilla, vaan vasta esim seuraavan esteen jälkeen. Sunnuntaina taas katsotaan että meneekö jälleen ihan kontaktitreeneiksi koko homma. Toivottavasti ei!

3.11 oltiin siis Kouvolassa kisaamassa ja sieltä ei raportoitavaa kuin että puomi uusiksi ja taas yhden kerran hylly meille.