Aamulla kävin ensin hakemassa Jennin, Senjan&Dellan kyytiin ja lähdimme jälleen kerran kohti Purinaa.
Attista en ilmoittanut hyppärille, mutta Jenni oli ilmoittanut mut ja Senjan (vanlam) siihen.

En ollut taas itsenäisyyspäivän jälkeen mennyt kertaakaan Senkun kanssa, mutta rata sujui tosi kivasti. Lämmittelyesteillä olin heittänyt Senjaa koko ajan keppien kakkosväliin, ja pitipä se tehdä sitten radallakin, vieläpä kaksi kertaa... Musta tuntui että seisoin ekan välin edessä ja yritin siitä saada Senjaa pujottelemaan.
Muuten olen oikeastaan tosi tyytyväinen, ehdottomasti parhain rata Senjan kanssa ikinä, keppejä lukuunottamatta. Ja tätä ei tietenkään tullut videolle :(
Yksi rima kyllä tippui, kun lähdin vähän kiireessä yhdeltä hypyltä.

Attiksen kanssa lähtö oli taas kerran liian hätäinen, mutta onneksi ei tuossa hirveästi haitannut. Kepeille laitoin sen tosi huolimattomasti, ja heti ekasta (vai tokasta) välistä lähtikin kohti takana olevaa putkea. Tuli sieltä kuitenkin kurvin kautta jatkamaan pujottelua, mutta se oli kyllä tosi huono siitä eteenpäinkin. Hidas ja pomppiva.
Muuten meni ihan kivasti, paitsi ohjasin Attiksen aalle kun olisi pitänyt mennä putkeen sen alla. Huoh, niin tyhmä virhe, joka olisi ollut vielä helppo korjata menemällä muutama askel oikealle niinkuin suunnittelinkin.
Keinulle meni vinosti, osui se ylösmenoon, mutta joo.
Treeneihin verrattuna kulki tosi lähellä, täytyisi vaan saada kerrottua Attikselle että kisoissakin saa mennä ja irrota, vaikka mä olenkin paljon varovaisempi siellä.
Tosi positiivisella mielellä ensi lauantaina Riihimäelle! Paitsi uusi halli vähän jännittää, koskakohan näistä peloista pääsee Attiksen kanssa?