Torstain treenit piti jäädä viimeiseksi ennen kisoja, mutta mentiinkin vielä tänään hallille Grecon ja Attiksen kanssa.

Kävin jo ennen lenkkiä laittamassa esteet valmiiksi, ja lämmittelyn jälkeen otin Grecon kanssa ensin ihan helppoa neljän esteen harjoitusta missä 2 aitaa, puomi ja A. Tarkoituksena tänäänkin vapauttaa mahdollisimman nopeasti oikeasta asennosta ja tehdä monta toistoa peräkkäin. Hienosti meni, ja nyt tuli harjoiteltua niitä tarpeellisia kontakteilla lähellekin jäämisiä.

Geen jälkeen Attis, jonka kanssa maltoin mieleni ja tein vain 2 kertaa 3 esteen suoran joka muodostui renkaasta, pussista ja aidasta. Renkaan suoritus oli varma ja pussi vauhdikas, joten jätettiin treenit siihen ja Attis sai nauttia harvinaisesta herkusta, maksalaatikosta.

Eilen otettiin Safin kanssa illalla vähän pidempi tokotreeni, Safi oli juuri hyvässä vireessä eikä ollenkaan ylikuumana joten suorituksetkin olivat varsin onnistuineita. Maahanmeno hyvä, siinä ei ollut nyt ollenkaan epäröintiä vaikka treenattiin vuorotellen seisomista ja maahanmenoa.
Keskiviikkona tokotreeneissä harkattiin täyskäännöksiä, ja siitä jatkettiin eilenkin, ne kun ovat turhan löysiä meillä. Nyt koitin itse vähän hidastaa, kokeissakin tuomarit sanoneet minulle liian nopeasta kävelystä. Pari aika hyvää käännöstä saatiinkin, pitää vaan enemmän tehdä noita hidastettuna ja hihnan kanssa.