Me vihdoin saatiin se tuplanolla!

Ekalla radalla Geellä oli aika kivasti vauhtia, ja oli hassua miten se suorastaan säntäili joka paikkaan, mikä ei yleensä sen tapaista ole. Ohjasin vähän huolimattomasti ja yksi hyppy jäi välistä ennen putkeen menoa. Puomi oli tällä kertaa ihan hyvä, ei hidastelua ylhäällä!

Tokalla radalla oli tarkoitus ehtiä valssaamaan/tekemään persjättö putken päähän, mutta en todellakaan ehtinyt. En edes saanut Grecoa enää käteen, mutta onneksi se ei välittänyt musta vaan juoksi suoraan keppien ekaan väliin ja mä pystyin leikata takaata :) On se etevä!
Yksi putken pääkin meni vähän tuurilla, mutta nolla sieltä tuli. Sijoitus 3.

Kolmannella radalla jännitti entistä enemmän, kun tiesi että on mahdollisuudet tuplanollaan. Yhdessä kohdassa Greco meinasi jo A:lle kääntyä, mutta onneksi ei. Muuten oli ihan sujuva rata, ja sieltä se toinen nolla onneksi tuli. Puomi oli ihan hyvä, A:lla jo hätäilin liikaa.
Sijoitus taas 3.

Katsotaan kuinka pahasti kostautuu tän päivän kontaktiahnehtimiset Purinalla sunnuntaina.
Yliajan pelossa tein tokan ja vikan radan kontaktit vähän hätiköiden :/ Kunpa nyt taas en olisi saanut aiheutettua kontaktiongelmaa.

Mutta johan tässä 6 agirataa on menty peräkkäin ilman ainoaakaan kontaktivirhettä, varmasti aika ennenkuulumatonta meiltä!