Menipä kisapäivä nopeasti kun kaikki maksien radat oli peräkkäin ja koiriakin vaan vähän yli 30 per luokka!

Ei voi muuta sanoa kuin että Grecon kanssa on kyllä mahtavan mukavaa kisata :)
En voi kun kerta toisensa jälkeen sättiä omaa ohjaustani ja ihmetellä kuinka Greco aina onnistuu korjaamaan mun virheeni. Ekalla radalla seisoin kunnon tovin ekassa keppivälissä eikä me saatu edes kieltoa kun Greco korjasi itsensä väkisin oikein kepeille.  Oltiin hitaalla nollalla kymmenensiä.

Tokalla radalla oli toivottavasti vähän vähemmän virheitä Grecolla korjattavana, paria käännöstä lukuunottamatta olin kyllä tyytyväinen, ja vielä kun tuntui että sain skarpattua. Tosin videolta katsottuna skarppaaminen näkyy lähinnä huutamisena, mutta kuitenkin... Ja olipa mulla mahtavat kannustusjoukot, olisi kiva jos VAUlaisia olisi vähän enemmänkin samoissa kisoissa :D
Eipä tuossa radassa mitään ihmeellistä ollutkaan, rimoja taisi enimmäkseen tulla alas. Kepeille vienti oli kinkkinen, meille siis ainakin. Ollaan kyllä treenattu pihassa paljon poispäinkäännöksiä ja vaikka mitä muuta kepeillä ja tosi hyvin ne on menneet, joten olisi pitänyt tehdä jotain muuta kuin valssia valssin perään.
Oltiin nollalla kolmansia, eikä hävitty huonoille... Jäimme voittaja-Grimistä jotain 5s, joka on toki tosi paljon, mutta meille hyvä varsinkin kun näki heidän upean ratansa.
Täällä meidän video.

Kolmannella radalla vedin Grecon heti kolmannen hypyn ohi enkä korjannut, ja lisäksi loppupuolella yksi hyppy meni sitten väärältä puolelta. Siispä maltoin tehdä myös molemmat kontaktit alas asti ja pitää siellä hetken ja kehua. A ja puomi oli kyllä molemmat tosi hitaita ja sain käskeä tosi monta kertaa alas asti.
No ehkä tämä antoi hieman varmuutta ja ensi kerralla taas hiukka ripeämmin.

Mukava päivä taas. Huomenna jännätäänkin sitten Attiksen kanssa.