Kisattiin sittenkin Attiksenkin kanssa, vaikka olisihan tuon voinut jättää väliinkin...

Eka rata: Olin suunnitellut tosi typerän ohjauksen parille hypylle, ja siellä pyörittiinkin aika kauan, Attiksella meni jo tässä vaiheessa hermo muhun, ja hän pomppi ja haukkui kun en osannut kertoa mitä tahdon. Kepit meni ihan läskiksi taas myöskin. Ihmettelen kyllä ettei muka saatu kuin kaksi kieltoa ja vähän yliaikaa?

Toka rata: Kepit hiukan paremmat, mutta heti kolmannella esteellä eli muurilla otettiin kaksi kieltoa, en kuulemma käskyttänyt hyvin, mutta silti se oli musta vähän outoa. Sitten ohjasin A:n putkeen väärään päähän. A:n jälkeen kävi myöskin se mitä olen tässä pelännyt koko ajan, eli Attis kyllästyi mun törttöilyyn ja lähti radalta. Tuli kyllä heti takasin kun huusin, ihme kyllä. Saatiin tehtyä vielä loppukin joten toivottavasti Attis sai lopeteltua ihan hyvissä mielin.
Ärsyttää kun mä en vaan osaa mennä Attiksen kanssa! Hommasta puuttuu kaikki rentous ja varmuus, ja se on sellaista pingoittunutta varmistelua. Nyt oikeasti pidetään sitä kisataukoa ja mietitään mitä pitäisi tehdä.

Grecon startit ei tuloksellisesti menneet yhtään paremmin, mutta olin kyllä niihin silti ihan tyytyväinen.

Ekalla radalla pituuden jälkeen en saanut Kerkkoa käännettyä hypylle ilman yhtä ylimääräistä hyppyä ja tokalla radalla A:n jälkeen oli kolme estettä rivissä ja niistä valittiin väärin. A:n kontaktit oli ihan ok, puomin hitaat mutta tuli alas asti, kehuin ja vapautin.

Iltapäivällä viimeisenä oli vielä piirinmestaruusjoukkuekisat, meidän joukkueessa oli borcol Saku, pirset Elmo ja snauts Ilo meidän lisäksi. Saku sai kiellon, Elmo nollan ja Ilo kympin, me selvisimme radalta muuten ihan hienosti, mutta puomilla painostin ja otettiin vitonen siitä :(
Joukkueemme sai kuitenkin pronssia :)

Meillä oli tosi mukava päivä, vaikka tulokset jäivät köyhiksi. VAUn joukkueissa oli kiva nähdä monta aloittelevaa koirakkoa ja tunnelma oli varsin erinomainen.