Tämänpäivän treeneissä olikin hauskaa, kun Kirsi ehdotti että vihdoin vaihtaisimme koiria. Mä menin bc-Sakun kanssa ja Attis sai kokeilla molempien Kirsien ohjausta.

Sakun kanssa oli hauska mennä, varsinkin kun se taitaa takaaleikkaukset miten vain. Omien käsien kanssa piti vaan olla tosi tarkkana, koska olen tottunut huitomaan niitä miten vain, johon Saku reagoikin helposti sitten riman tiputtamisella. Vähän jännittää, että jos nyt Safin kanssa voimme liitelyä jatkaa niin miten onnistun käteni rauhoittamaan... Toki se olisi hyvä taito myös Kerkon ja Attiksen kanssa, mutta Sapun kanssa aika välttämätöntä.

Attis lähti mielellään vieraan kanssa radalle, mutta ei kyllä osannut yhtään edetä. Putkiin ja kontakteille se lähtee hyvin, mutta hypyille ei näköjään laisinkaan. Siis sama vika on myös minun kanssani, mutta ei noin vahvasti. Muo ilahdutti se, että Attis sentään välillä tuli katsomaan muo :)

Lopuksi tein vielä keppejä ja kontakteja, kepit meni nyt hienosti muutaman metrin sivuetäisyydellä ja joka kerta aloitus meni oikein. Tehtiinkin tosin vain helppoja. Kontakteilla oli alustat, itse kokeilin jättäytyä ihan paikoilleni taakse. A:lla ei vauhdissa (verrattuna vedätykseen) huomannut juurikaan eroa, mutta puomilla Attis vaihtoi raviksi.

Tällä viikolla vielä jotkut pienet päivätreenit ja sitten sunnutnaina kisat.
En malta kyllä odottaa että päästään ulos! Enää muutama viikko.