Olipa mahtavaa ottaa hallille treeneihin myös Safi mukaan. Tosin mitään keinua kummempaa ei ollut kyllä vielä sisätiloissa tarkoitus mennä, ajattelin että koitetaan opetella nyt tuo keinu "alta pois" ennenkuin toivottavasti päästään tekemään enemmän juttuja.
Keinuhan siis 06 ennen taukomme alkua jäi siihen että Safi ei sitä irti juurikaan vapaaehtoisesti mennyt. Olimme sitä kisoissa menneet onnistuneesti muutamia kertoja, mutta viimeisissä kisoissamme se teki todella pahan näköisen lentokeinun ja sen jälkeen ongelma oli taas läsnä.

Onneksi tajusin ottaa naksun mukaan tänään! En voi kun päivitellä tyhmyyttäni että en ole sitä aikaisemmin keinulla käyttänyt. En tiedä piileekö koko salaisuus naksuttimessa, vai kenties Safin aikuistumisessa, mutta hieno juttu kuitenkin.
Ekan naksauksen sai jo siitä kun kaksi tassua meni keinulle (se kävi aika helposti) ja seuraavan vasta kun koko koira oli keinulla, koska se sen kuitenkin osaa. Pian Safi joutuikin jo kallistelemaan keinua ja palkkasin vasta siitä. Annoin alkumatkan mennä omalla painollaan, mutta lopussa hidastin vähän jotta liike olisi loivempi.
Ajattelin että joutuisin odottamaan monta  treenikertaa ennen kun saisin Sapun hyvillä mielillä menemään keinulle, mutta nyt se vaatikin vain pari naksausta. Tästä jatkamme erittäin innolla ensi kerralla :)

Ei tehty Attiksenkaan kanssa mitään kummempia, koska kaikki esteet oli raahattu sivuun ja en sitten jaksanut ottaa kuin putken, kepit, keinun ja seinustalla olevan A:n. Tehtiin ihan pientä pätkää jossa kepit kahdessa osassa, avokulmassa ja suoralla, mukavasti meni.

Olipa hauska kävellä hallilla kun tie oli osittain ihan kuiva jo :)
Matkalla sai motarillakin ajaa jo sataakahtakymppiä, enää ei tosiaan puutu kuin ne ulkotreenit.
Tänään tilasin myös uuden videokameran, josko sitä saisi vähän enemmän agilityvideoita. Toivottavasti se ehtii saapua ennen Turunreissua!

Kohta taas hallille, tosin vain Sigen kanssa kerta Attiksen kanssa olimme jo.