Ja vähemmän taitava ohjaaja, kuten tavallista :)

Tutisin eilisillasta asti jännittäen Attiksen ekaa starttia, tai lähinnä sitä että päästäänkö starttaamaan ollenkaan koska pikku A ei välttämättä ehtisi esteitä hyppiä kun olisi niin paljon porukkaa morjenstettavana.
Rata oli onneksi tosi simppeli, joten se ei tuonut jännitystä lisää, paitsi että rengas mentiin kahteen kertaan, ja Attishan ei ole muunlaisia rengas-esteitä kokeillut kun oman seuran pelastusrengasta.
Lähdössä iski taas luottamuspula ja otin koiran melkeen heti mukaan, ja tein tyhmän mutta onneksi onnistuneen takaaleikkauksen kolmannelle esteelle.
Onnistuneen renkaan ja putken jälkeen piti kiirehtiä kepeille ja niistäkin selvittiin, vaikka jälkeenpäin sainkin noottia siitä että olin vain ollut koiran tiellä :P
Pussi oli hitaahko, ja suoralla vähän ongelmia mutta loppuun selvittiin nollalla!

Radasta voisi keksiä miljoona virhettä ja puutetta, mutta en todellakaan aio siihen ryhtyä, Attis pysyi sentään radalla!
Kyyristelin ja vein koiraa kädessä ihan koko radan, mutta ehkä ensi kerralla uskallan jo luottaa vähän enempi.

Oltiin vasta viidensiä, rata oli helppo ja nollia tuli paljon, mutta ei tolla pyllistelyllä kyllä kovempaa olisi voinutkaan päästä ;)

Superhieno Attis :)

Grecon rataan olen varsin tyytyväinen myös, suoritus ei tuntunut enää ollenkaan niin tahmealta mitä monissa viime kisoissa. A:n kontakti oli ruma meidän "vanhojen aikojen" varmistus, mutta en nyt jaksa ottaa stressiä siitäkään. Kolmanneksi vikalla esteellä valitettavasti sinne putken väärään päähän joten se oli siinä, mutta aika kiva fiilis radasta jäi!

Kisapäivä venyi 12-tuntiseksi vaikka matkaa oli vaan 100km, mutta mukavaa oli, kiitos hyvän seuran :)