Gibson kävi näyttäytymässä Tuurissa päätyen VSP-pennuksi :)

Safin kanssa yli vuoden odotuksen jälkeen pääsimme taas agilitykisoihin!
Heinolassa siis starttasimme, ja vain hyppärille olin Sapun ilmoittanut. Lähdimme heti tokana, joka oli ihan hyvä koska Safi ei nähnyt edellisiä koiria ja ei kuumunut niin paljoa kuin mahdollista. Jätin Safin kolmen vinottaisen hypyn taakse, vähän pelkäsin että tuleeko rimat tai muurin palikat alas kun se lähtee perään, mutta eipä tullut. Alku sujui sutjakasti, mutta renkaalla leikkasin takaa vaikkei pitänyt ja sen jälkeen tuli lenkki tai pyörähdys. Kepeillä olin ajautunut liian lähelle ekaa väliä ja työnsin Safin tokaan väliin. Se on kyllä aina niiin ärsyttävä virhe (ja silti teen sitä varsin usein...). Kolmanneksi viimeisellä esteellä tein typerän leikkauksen (sekin suunnitelmasta poiketen) jolloin tuli taas vähän lenkkiä. Viimeiseltä aidalta vielä kielto, Safi ei jotenkin lähtenyt hyppäämään sitä kun takana ei ollut enempää esteitä.

Tulos 10 aika -7 ja jotain, ihan ok siis kiellot huomioonottaen :)

Aivan sikakivaa oli taas olla radalla Safin kanssa. Ja suoritukseen olen tosi tyytyväinen, ottaen huomioon että hyllyjä ollaan tahkottu aika mielettömästi ja viimeisin tulos on itseasiassa saatu huhtikuussa 2006... Ehkä tauon aikana meidän yhteistyö on vähän parantunut, nyt Safi tekee radalla muutakin kun juoksee putkia :)
Tein myös vähän keinua kisapaikalla, ei ongelmia :)

Kisan jälkeen jäimme Sarin kanssa katsomaan vielä tokoja, alokasluokka kun alkoi vasta agikisan loputtua. Kisassa oli yksi aivan mainio cockeri joka muistutti eleiltään tosi paljon Attista :)
Otimme vielä kentän toisessa päässä sitten paikallaolon ja sen jälkeen Sari toimi meille liikkeenohjaajana ja teimme aloliikkeet hyppyä lukuunottamatta. Safi teki kivasti, tosin yritti liikkeiden välissä kaivaa narupalloa mun taskusta. Palkkasin sen vapaanaseuruusta ja luoksetulosta ja lopuksi heittelin vielä palloa.