Tällä kertaa kolmoset aloittivat aamusta ja Attis sai odotella ykkösluokkia iltapäivään asti.

Grecon kanssa ei oikein saatu sujuvaa yhteistyötä näissä kisoissa aikaiseksi. Greco esim. meni muutamassa kohtaa eri puolilta esteitä mitä olin ajatellut ja näissä tuli ylimääräisiä ympärikierrätyksiä jne. Aan kontaktit olivat ihan kelvollisia, mutta puomilla taas jumitusta ja paljon :(
Ekalta radalta nolla hitaalla puomilla ja yhdellä erittäin pitkällä kierrolla, tokalta radalta samaa kiertelyä yhdessä kohtaa ja vitonen kepeiltä, työnsin toiseen väliin.

Attiksen kanssa startattiinkin ekat ulkokisat ikinä!
Ei mitään uutta senkään kanssa, jätin taas selän taakse josta saatiin pari kieltoa ja hylky tuli sitten väärän pään putkesta. Mutta ei se rata ehkä niin huono kuitenkaan ollut, kivaa oli ja puomi oli nopea ja tosi hieno!
Toka rata oli paljon parempi. Uskalsin jättää Attiksen lähtöön kauemmaksi aikaa mitä ennen ja kyllähän se pysyi. Harmi vaan että hänellä tuli vähän kiirus ja eka rima tippui. Kepit (suorassa linjassa) uskalsin myöskin laittaa itse hakemaan (vihdoin!) ja hyvin meni. A:lla tuli sitten radan ainoa moka riman lisäksi, kun sen jälkeen jäätiin pyörimään kun en saanutkaan Attista seuraavalle hypylle. Musta tuntui että oltiin siinä pieni ikuisuus, mutta mitään virhettä ei kyllä saatu.
Tulos 5 ja päästiin ekaa kertaa palkinnoille kun 5 parasta palkittiin ja me olimme neljänsiä :)