Lähdettiinkin Attiksen kanssa ihan kaksin KKK:n kisoihin, kun Greco joutui jäämään kotiin saatuaan edellispäivänä kovat alergiareaktiot rabies-rokotuksesta :(
Geen kuono paisui ihan palloksi ja avuksi jouduimme hakemaan pari kortisonipiikkiä. Onneksi kuono palautui normaaliin suippouteensa illan myötä eikä mitään pahempaa sattunut.
Grecohan sai viimeksikin samanlaisen reaktion, mutta sen ajateltiin johtuvan kaksoisrokotuksesta. Nyt rokotuksissa pidettiin pitkä aika niiden välillä, mutta reaktiot aiheuttikin tuo rabies-rokote.

No kuitenkin, ykkösten rata oli mukava ja helppo ja siltä se tuntui ihan suoritettaessakin. Attiksen kanssa tuntui ekaa kertaa tosi helpolta mennä rataa, kaikki sujui kuin rasvattu. Pussikin oli taas radalla, mutta nyt se onnistui heti ekalla yrittämällä :)
Jotta ei vaan oltaisi otettu nollaa, niin hankin kiellon kepeiltä. Valssasin aivan liian lähellä niitä, ja ei Attiksella ollut oikein mahdollisuuksia aloittaa oikein. Lisäksi keppien jälkeen ohjasinkin hyppysuoran eri puolelta mitä olin ajatellut, ja se ei kyllä toiminut. Attis hyppäsi ensimmäisen riman päälle ja maahan laskeutuessaan vielä kaatui.
Radalta siis kymppi, aika -6,17 ja sijoitus 10.

Attis oli ennen rataa sitä mieltä, että kuplahallin hiekka oli todella hyväntuoksuista ja makuistakin, mutta lähdössä ei ollut nuuskimisen kanssa kuitenkaan ongelmia.

Hassun lyhyt kisapäivä, kun takaisin oltiin jo kahdentoista maissa!