Lauantaiaamuna ajeltiin Geen kanssa Lietoon Royal Canin Arenalle kolmeen starttiin, nollia ei tullut vieläkään, mutta jotain edistystä sentään. "Vähän" kyllä turhauttaa että jos kontaktit onnistuu niin en saa sitä nollaa tehyä edes väkisin. Tai ainakaan väkisin, ehkä se siitä kiikastaa kun koko ajan tuntuu että on pakko.

Eka rata oli todella huono. Heti kolmannelta esteeltä, putkelta saimme kiellon kun törkkäsin Grecon jotenkin epämääräisesti sinne. Sitten tuli puomi, jossa hidas, mutta muuten kunnollinen kontakti. Onneksi oli virhe alla niin pidin siinä kunnon tovin. A oli vielä parempi, koska G tuli aika nopeasti suoraan oikeaan asentoon, kerrankin! Greco ilmeisesti kokee jo katsomisenkin vähän painostukseksi kontakteilla, koska nyt en edes vilkaissut sitä vaan juoksin vain eteenpäin ja ne onnistuivat.
Rata muuten täyttä kämmäilyä, miten voikaan onnistua kiertämään noin monta estettä?

Toka rata tulokseksi 5 ja pari sekuntia yliaikaa. Greco lähti aidalle numero 11 tosi hyvin irtoamaan ja pääsinkin etenemään seuraavalle hypylle hyvin, mutta väärään paikkaan koska G kiersi sen ulkokautta.
Meinasi vielä hypätä takaisinkin päin, mutta sain juuri ja juuri kierrätettyä sitä. Puomi oli lopussa ja pidin siinä sitten vielä tovin myös  (jälleen vähän hidas), joten olisi se aika riittänyt ilman pöllöä ohjaajaa.

Kolmannen radan alku oli tosi ruma ja hidas, kun menin lennossa muuttamaan suunnitelmaa. Pituuden Greco hyppäsi takaisinpäin kun käänsin sitä, ja sehän kääntyin suoraan takaisin tulosuuntaan.

Hirvittävän huonot radat muuten, mutta kaikki 9 kontaktia onnistuivat, mikä oli hieno juttu toki.
Muutoin ei kehuttavaa :-(