Kun selvisin ulos saksan kirjoituksista (edellispäivänä valmistauduttu treenaamalla kontakteja.. :) lähdin hakemaan Ainon ja Kertun ja sen jälkeen kotoa tavarat ja Grecon ja lähdimme Kuopioon. Olimme Kuopiossa yötä ja lauantaina ajoimme sieltä Siilinjärvelle kahteen agistarttiin.

Ekassa radassa eka ongelma oli saada G sujuvasti oikeaan päähän putkea. Suorasta putkesta tultiin, edessä oli U-putki jonka kauimmaiseen päähän mennään, mutta vasemmalla puolella oli toinenkin suora putki. En todellakaan saanut tuota kovin sujuvasti, vaan pikemminkin niin että G lähtee ensin kohti U-putken väärää päätä, huudan sen pois, sitten kohti toista suoraa putkea josta saan sen huudettua pois oikeaan putkeen. Avokulman kepit ehdin auttamaan, mutta aloin ennakoida seuraavaa putkea liian aikaisin ja G lopetti pujottelun :o Jäin ilmeisesti seisomaan paikoilleni kuin puupökkelö, sivu- ja etuetäisyyden G kestää, mutta ei näköjään mun paikoillaoloa. Kepit siis uusiksi ja sen jälkeen loppuun. Yhdessä kohtaa olin suunnittelut valssin mutta teinkin sylikäännöksen ja se oli ihan ok.

Toka rata oli mukavemman tuntuinen, vaikka en sen loppuun mitään sujuvaa keksinytkään. Tai olisi omakin tapani ollut sujuva, mutta kun en ehtinyt. Nyt kepit olikin heti toka este, ja sinne mentiin jälleen n.90 asteen kulmasta. Menin ottamaan vastaan ja autoin oikeaan väliin. Äskeisestä varovaisena tuli sitten keppien päähän aivan liian myöhäinen valssi ja tyhmä lenkki seuraavalle hypylle. Loppu oli ihan katastrofi, olin suoran putken jälkeen ihan liian jäljessä ja G etsi jo seuraavia hyppyjä. Sitten kun minä noin ikuisuudelta tuntuvan ajan jälkeen saavuin paikalle sain Kerkon oikealle hypylle ja siitä maaliin. Mutta aivan hirveän näköistä oli varmasti tuo touhu, ja siltä se tuntuikin. Nolla on kuitenkin nolla rumallakin radalla.
Sijoitus oli 4.

Kiitos Aino ja Kepa mukavasta reissuseurasta!