Tänään oli kolmas VAU-cup, ja meidän torstain treenaajien vuoro järjestää se.
Mä olin tuomarina, varsin hauskaa puuhaa! Vaikkakin tuohon pitkään ja kapeaan halliin on hiukkasen vaikea keksiä ratoja. Tai on se kyllä vaikeaa vaikka tilakin olisi rajaton.

Päivällä kävinkin Gibsonin ja Attiksen kanssa hallilla vähän testailemassa, että miltä ne radat oikeasti näyttäisi. No, uusiksihan ne suunnitelmat meni, mutta kyllä edes jonkunlaiset radat sain aikaiseksi.
Attiksen kanssa otettiin ihan tosi lyhyet treenit, ensin keppejä ehkäpä n. 100 asteen kulmasta, haki yllättävän hyvin! Ja nyt kepeissä oli vauhtia. A oli varmaan niin pöyristynyt kun ensin tein Gibsonin kanssa, että katsoi parhaaksi mennä talla pohjassa.
 Täytyisi varmaan vähitellen uskoa, että kyllä se osaa itsekin pujotella. Ainakin joskus. Pari kertaa otin vielä aata jonka alla putki, niin että vuorotellen putkien molempiin päihin ja aalle, A oli kerrassaan erinomaisesti kuulolla ja meni epäröimättä juuri oikeisiin paikkoihin. Kontaktilla oli alusta, joten nopeahan se oli.

Gibsonkin pääsi siis ekaa kertaa hallille, eipä sitä juuri uusi paikka arveluttanut. Laitoin puomin alasmenon maahan ja Gib sai sitä juosta kolmisen kertaa. Kipille tavoitteena opettaa toimivat juoksukontaktit, vaikka sen kanssa nyt ei ole edes tarkoitus ruveta kisaamaan.

Illalla ratoja testailivatkin sitten kisaajat, ja kyllähän muutamia tuloksiakin saatiin, vaikkei ihan joka luokassa... Radat menivät kuitenkin ihan hyvin,  että ei ne ehkä ihan liian vaiketa olleet. Kyllä siellä parissa luokassa nolliakin tuli. Erityisen ylpeä olin omista ryhmäläisistäni, kaikki paikallaolleet tekivät hyvät radat ja lähes jokainen pääsi palkinnoillekin (jotka oli muuten runsaat!).