Heti ruotsin yo-kirjoitusten jälkeen lähdin Attiksen kanssa ensin hakemaan Senjan ja sen jälkeen suuntasimme Kirkkonummelle.

Kisa oli hyppäri, ja rata oli mukavan ja helpon oloinen. Ainoastaan kepeille Attis piti viedä vähän tyhmästi, mutta Senjalla sekään ei ollut ongelma.

No, onnistuin toki pilaamaan sekä Attiksen että Senjan radan.
Attista en saanut lähtöön kunnolla. Irroitin hihnan ja pannan ja käsin A:n sivulle. Pieni liero ei tietenkään tälläistä käskyä ollut ennen kuullutkaan, vaan suuntasi suoraan radalle jättäen mut yksin lähtöön pällistelemään. Ihan positiivista tietty, että kerrankin se suuntasi radalle eikä radalta pois.
No säntäsin siinä sitten perään ja hetken aikaa olimmekin yhdessä kartalla. Keppien jälkeen kuitenkin vedin Attiksen yhden hypyn luota vielä takaisinkinpäin joten se oli HYL. Loppu rata oli ihan siisti, ja pystyin ehkä värän irroittautumaan siitä varmistelustakin :)

Senjan kanssa lähtö oli vähän hallitumpi, ja koko rata muutoinkin. Senja oli tosi kuuliaisella tuulella ja teki tarkasti juuri niinkuin ohjasin. Näin ei suinkaan aina Senkunkaan kanssa ole :D
Kepit löytyivät hienosti, mutta yhdessä mutkassa olin varmaankin liian hätäinen koska rima tuli alas. Sen jälkeen lopussakin hätiköin ja sain Senjan yhden aidan ohi. Kävin korjaamassa sen ja vielä siitäkin hypyltä tippui rima.
Harmi että loppu meni pipariksi, muuten suoritus oli ihan hieno ja hallittu.